Μετακομίσεις - ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ | Παπαδογιωργάκης Νίκος

 
Τηλέφωνο 2106613399
 
Κινητό 6932225284
 
Φαξ 2106613399
 
 
 
 

Μεταφορές – Μετακομίσεις ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στον Γέρακα

 
Για ποιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία σε μεταφορές, μετακομίσεις η ιδανική λύση για εσάς είναι η μεταφορική εταιρεία Ανυψωτική Μετακόμιση Pnmovers, με 2ο γραφείο στον Γέρακα.

Χάρη στην εμπειρία, την βαθιά εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο και πάνω από όλα την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημά σας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει σε μεταφορές, μετακομίσεις.

Η εταιρεία Pnmovers μεταφορική στον Γέρακα έχοντας στην κατοχή της σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να διεκπεραιώσει μεταφορές και μετακομίσεις, ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές.

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε οικοσκευές, μεμονωμένα αντικείμενα κ.λπ. οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εσείς επιθυμείτε, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το πολύπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο κάθε σχετική εργασία, απαλλάσσοντάς σας από οποιοδήποτε περιττό άγχος. Βασικός μας σύμμαχος, δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο και πλήρη στόλο μας από οχήματα, που συμβάλλει τα μέγιστα στο να φέρουμε σε πέρας άμεσα και αποτελεσματικά τη μεταφορά ή τη μετακόμιση που θα μας ανατεθεί.

Η εταιρεία Ανυψωτική Μετακόμιση Pnmovers στον Γερακα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών και μετακομίσεων υψηλής ποιότητας, με ασφάλεια και αξιοπιστία.Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς με τη σειρά σας στη μακρά λίστα με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας.
 

 
Γραφείο Γέρακα

Διεύθυνση: Κοιμήσεως Θεοτόκου 34, Γέρακας, ΤΚ: 153 44