Μετακομίσεις - ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ | Παπαδογιωργάκης Νίκος

 
Τηλέφωνο 2106613399
 
Κινητό 6932225284
 
Φαξ 2106613399
 
 
 
 

Μεταφορές – Μετακομίσεις ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στην Αρτέμιδα - Λούτσα

 
Η μεταφορική εταιρεία μας Ανυψωτική Μετακόμιση pnmovers, με υποκατάστημα στην Αρτέμιδα - Λούτσα ,αναλαμβάνει μετακομίσεις από και προς Αρτέμιδα - Λούτσα.

Χάρη στην εμπειρία, την βαθιά εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο και πάνω από όλα την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημά σας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει σε μεταφορές, μετακομίσεις.

Η εταιρεία Ανυψωτική Μετακόμιση pnmovers μεταφορική στην Αρτέμιδα - Λούτσα έχοντας στην κατοχή της σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να διεκπεραιώσει μεταφορές και μετακομίσεις, ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές.

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε οικοσκευές, μεμονωμένα αντικείμενα κ.λπ. οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εσείς επιθυμείτε, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποθήκευση οικοσκευών σε ιδιόκτητες αποθήκες παρέχοντας ασφάλεια αφότου πραγματοποιηθεί η εκτίμηση των αντικειμένων σας.

Η εταιρεία Ανυψωτική Μετακόμιση pnmovers στην Αρτέμιδα - Λούτσα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών και μετακομίσεων υψηλής ποιότητας, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς με τη σειρά σας στη μακρά λίστα με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας.

Οι εξελιγμένες υπηρεσίες μεταφοράς που παρέχουμε περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων.

Αναφορικά οι μετακομίσεις από και πως την Αρτέμιδα - Λούτσα είναι:

  • Μετακόμιση Αρτέμιδα - Λούτσα – Αθήνα
  • Μετακομίσεις φοιτητών - Στρατιωτικών από Αρτέμιδα - Λούτσα & προς Αρτέμιδα - Λούτσα
  • Μεταφορά Μουσικών Οργάνων
  • Μεταφορά Έργων Τέχνης
  • Μεταφορά Εμπορευμάτων
  • Αποθήκευση εμπορευμάτων - αποθήκευση οικοσκευών
  • Συσκευασία Επίπλων, Βιβλίων, Υαλικών, Έργων Τέχνης, Ρουχισμού, Επαγγελματικών Εξοπλισμών, Ηλεκτρικών Συσκευών
 

 
Γραφείο Αρτέμιδας - Λούτσας

Διεύθυνση:
Νέστωρος 18, Αρτέμιδα - Λούτσα, ΤΚ: 190 16